2021-05-17 568 瀏覽
-The Lounge-呢間位於千禧新世界既The Lounge 性價比超高⭐️⭐️😍真心建議大家去試!👍🏻價錢方面兩位 $478加一💁🏼‍♀️每人有10件茶點 可以自由配搭👍🏻🤤對於我呢啲中意食鹹點多過甜點既人 岩晒!! 🤣整體黎講 呢間既鹹點出色過甜點 尤其係煙燻鴨胸、焦糖蘋果、黑松露菌 同慢煮竹炭三文魚卷 中意食鹹點既你可以揀呢間😝 但甜點都唔會話好甜 好漏😝 另外 環境方面黎講都算不錯 幾闊落🤣 呢間之後一定會再黎食🤣美味程度(5/5): ⭐⭐⭐⭐⭐️性價比(5/5): ⭐⭐⭐⭐⭐️—------------------------------回頭指數(5/5): ⭐⭐⭐⭐️⭐️#food #hkfoodie #hk #香港 #hkfoodblogger #hkfoodlover #eat #drink #hkfood #hkig #香港美食 #美食 #食評 #周圍食 #相機食先 #foodie #尖沙咀 #千禧新世界 #thelounge #Hightea #cafe #coffee #chill #咖啡
-The Lounge-

美味程度(5/5): ⭐⭐⭐⭐⭐️