2018-03-16 896 瀏覽
睇正網上介紹有間台灣餐廳係東大街叫「等你」 睇到個名好有意思 又想食台灣野 於是同男朋友去左食都唔算難搵 係東大街入去見到menu啲野食都唔貴 兩個都好餓所以叫左勁多野食三粒花枝丸 係好香既 岩岩炸起 食落爽口又有花枝粒 好食雞翼四隻臭豆腐三件 - 勁好食 個人中意愈臭愈好味呢個新鮮炸起 點啲醬食都好好味了大腸 - 比我想像中林 唔錯 唔un 唔會咬到好攰 都值得食墨魚汁香腸 - 正宗台灣小食 超級好食 爽脆香口 食落去有汁再加墨魚味好食貢丸湯 - 貢丸好味爽脆 湯就冇特別高麗菜豬肉湯餸 6隻 都好食 啲餡會出汁 甜甜地 有肉餡 一粒食落口好正大腸柯仔面線 都唔錯 個人中意多啲醬撈埋都好味飲品就點左珍珠奶茶同玫瑰花茶珍珠奶茶都幾多珍珠 唔會好甜 奶茶味濃 玫瑰花茶聞起來好香甜,飲起來就冇咩味既 太香 岩女仔飲養顏總括來說,食物唔錯 特別小食好好味多人可以叫多啲款食

都唔算難搵 係東大街

大腸柯仔面線 都唔錯 個人中意多啲醬
撈埋都好味

飲品就點左珍珠奶茶同玫瑰花茶
養顏
總括來說,食物唔錯 特別小食好好味
多人可以叫多啲款食
  • 炸花枝丸