今日甘岩行過,見到土瓜灣有間新開既鋪頭,就走左入去食野啦~裝修幾好,有格調,個廁所好大🤭🤭餐牌種類好多,有串燒、海鮮、沾麵、炒飯,都幾多野揀👍侍應哥哥好有禮貌又好好,會推薦下有咩新鮮既海鮮好食~💗海葡萄沙律口感好豐富,麻麻地食菜既我都食左一大半,因為有海葡萄😝仲有個醬都吾錯💗燒牛舌、白膳好厚身,食落好好咬口,燒得剛剛好,仲有孜然粉😍好好食,推介👍白膳又系好厚肉,有少少焦,好香口☺️又系大推,中意食魚既吾好錯過!💗燒鮑魚、生蠔鮑魚同平時食開嗰啲醬汁有吾同,酸酸地幾得意😂生蠔都新鮮,果然冇推介錯😉💗燒爽豬腩、羊架爽豬腩食落吾會有油膩感,吾錯羊架好抵食,個日去到做優惠都系七十幾蚊一隻咋🤩💗黑松露pizza呢個pizza餅底系手抓餅做既,吾系平時整pizza既餅底,幾特別!好香黑松露味💗鰻魚炒飯呢個大推呀!炒到粒粒分明,吾會太乾又吾太濕,仲有兩大塊鰻魚喺上面😍下次黎都會再食呢個!💗甲羅燒多士好多蟹膏啊~配埋蟹士,冇得輸😋😋呢間新鋪真系好多野食~而且大部分都有水準又吾貴👍大大杯啤酒🍻仲買一送一😃下次會再黎☺️
餐牌種類好多,有串燒、海鮮、沾麵、炒飯,都幾多野揀👍
侍應哥哥好有禮貌又好好,會推薦下有咩新鮮既海鮮好食~
💗海葡萄沙律
💗燒牛舌、白膳
💗燒鮑魚、生蠔
鮑魚同平時食開嗰啲醬汁有吾同,酸酸地幾得意😂
生蠔都新鮮,果然冇推介錯😉
💗燒爽豬腩、羊架
爽豬腩食落吾會有油膩感,吾錯
羊架好抵食,個日去到做優惠都系七十幾蚊一隻咋🤩
💗黑松露pizza
💗鰻魚炒飯
💗甲羅燒多士
好多蟹膏啊~配埋蟹士,冇得輸😋😋

呢間新鋪真系好多野食~而且大部分都有水準
又吾貴👍大大杯啤酒🍻仲買一送一😃