2019-07-05 791 瀏覽
都話佐敦多嘢食㗎啦,今次慶祝生日又來到佐敦區。呢度名副其實裝修到好似個花園咁,一入到黎已經覺得好relax,佢仲有一個露台仔,裝飾得好靚,可以出去影吓相。你間餐廳主打西班牙菜,佢哋有好多海鮮set。由於我地第一次嚟,又見到佢個signature dinner set價錢好吸引,仲可以揀生蠔做頭盤,所以我哋叫咗煎比目魚柳,同埋燒黑毛豬柳。首先先講生蠔,佢個set入邊有兩隻,今日嘅生蠔係法國胃黎,食得出好新鮮,充滿驚喜。湯係忌廉蘑菇湯,不過不失。至於主菜嘅厚切黑毛豬柳則非常juicy,我好鍾意好似豬柳,因為比較有口感,真係好好食。煎比目魚亦都煮得啱啱好,一啲都冇overcook,個皮又煎得好香好脆 👍🏻, 我真係好怕over cook 咗嘅魚,鞋十十,好難食。最後當然唔少得生日快樂嘅甜品,我哋叫咗心太軟,非常流心,一啲都冇焗死個心太軟 👍🏻呢間餐廳性價比真係好高,食物質素一流。我哋走嘅時候見到隔離枱食西班牙海鮮飯,成個賣相好靚,我哋下次會試吓。

2019-06-28
慶祝紀念