2019-04-25
今日收工同個朋友黎買野, 聽朋友講附近開左間火鍋, 話說都好耐冇打過邊爐, 二話不說就去左lu餐廳原來仲係試業階段, 所以人唔算多, 不過環境就幾舒適湯底既選擇有好多! 我地揀左兩款(+$15)泰式冬陰功湯 + 蕃茄薯仔豚骨濃湯兩個湯既色都幾似, 左邊係冬陰功; 右邊係蕃茄薯仔豚骨醬料區~急不及待拎野食lu!!仲有蝦滑, 正呀!飲品都唔少喎!夏枯草個人好鍾意飲呢枝, 可以一邊食火鍋一邊清熱飲左兩枝日本直送極上A4黑毛和牛火鍋不得不食既牛! 呢個仲要係日本直送入口即溶, 好高質! 唔夠喉呀美國頂級牛小排睇到D大理石紋路, 見到都流哂口水食落肉質鮮嫩, 正呀嚴選牛肩胛、豚肉牛肩胛肉質夠彈性, 薄片既豚肉都唔錯4式刺身拼盤 + 4式時令海鮮如果預先Book位同Like and share 佢地既FB page, 再加$58就可以有4式刺身拼盤 + 4式時令海鮮好抵呀!!!Juicy~雪糕仲有4款既雪糕Overall 野食高質, 又新鮮! 店員服務態度十分好, 好細心!
餐廳原來仲係試業階段, 所以人唔算多, 不過環境就幾舒適
湯底既選擇有好多! 我地揀左兩款(+$15)
泰式冬陰功湯 + 蕃茄薯仔豚骨濃湯
兩個湯既色都幾似,
左邊係冬陰功; 右邊係蕃茄薯仔豚骨
醬料區~
急不及待拎野食lu!!
仲有蝦滑, 正呀!
飲品都唔少喎!
夏枯草
個人好鍾意飲呢枝, 可以一邊食火鍋一邊清熱
飲左兩枝
日本直送極上A4黑毛和牛
火鍋不得不食既牛! 呢個仲要係日本直送 入口即溶, 好高質! 唔夠喉呀
美國頂級牛小排
睇到D大理石紋路, 見到都流哂口水
食落肉質鮮嫩, 正呀
嚴選牛肩胛、豚肉
牛肩胛肉質夠彈性, 薄片既豚肉都唔錯
4式刺身拼盤 + 4式時令海鮮
好抵呀!!!