2021-03-10
上年開張無耐誤打誤撞入左去食lunch,果時已經覺得價錢大眾化,質素唔差,好有驚喜,不過就係比較少人幫襯,以為佢捱唔到幾耐,最近開返堂食再去仍然係唔多人,唔使等位。 叫左個德國脆皮鹹豬手 (118) 同西冷牛扒配意粉,店員話人手唔夠所以食物可能要等耐少少,不過我又唔趕時間所以都無所謂。晚餐包左湯同餐飲,食住麵包其實都唔係等左好耐。 鹹豬手外皮好夠脆,香而不膩,肉好嫩,好夠味,無論配上黑椒汁定蜜糖芥末醬都好好味,加埋薯條勁飽 另外個西冷牛扒都唔差,唔會好韌,下次可以試埋個鐵板。意粉絕對唔會太淋,夠晒煙韌! 食過兩次覺得與質素都keep到好多餐廳都係一開頭有心做,做做下質素會下降,呢間餐廳就食得出唔係用啲勁cheap既食材,用心製作,即使唔夠人都唔會求其整啲野出黎。好似餐飲叫杯凍檸茶少甜少冰都唔係求其沖一杯就算。即使keep住有人入黎叫外賣,樓面唔夠人既情況下都係好有禮貌,大X樂既價錢有唔錯既食物質素,呢間算性價比高!最後仲有送雪糕添
晚餐包左湯同餐飲,食住麵包其實都唔係等左好耐。
鹹豬手外皮好夠脆,香而不膩,肉好嫩,好夠味,
無論配上黑椒汁定蜜糖芥末醬都好好味,加埋薯條勁飽
脆皮鹹豬手
西冷牛扒配意粉