2020-12-10 81 瀏覽
登打士廣場大家都去得多,而我地今次就揀左係20樓既Rimi Cafe。一入門口已經見到各種文宣,環境都算安靜同乾淨,又可以坐得耐,適合大家約埋一齊reu傾計。Rimi Cafe仲好貼心,準備左紙袋比我地放口罩。我地係晏晝時間去,人流都唔算太多,我地叫左兩個snack,分別係芝士焗西蘭花同蜜糖芥末雞翼。西蘭花比較清淡,適合食到一半有d濟既時候食返啖,上面既芝士都好有份量,做到邪惡拉絲既效果。雞翼就比較重口味,而且係新鮮出爐,雞皮仲係又熱又脆。至於主食我地就叫左煙三文魚配忌廉雜菌天使麵同卡邦尼意粉。天使麵醬汁非常多,配埋雜菌味道好夾。而卡邦尼都好creamy。我地叫既lunch set都係包左野飲,野飲既選擇都非常多,又可以加錢轉其他特飲,總括黎講都唔錯。

Rimi Cafe仲好貼心,準備左紙袋比我地放口罩。