2022-10-03
上星期又再去返之前覺得唔錯嘅‘日本野’,食物質素同服務依然都係咁好☺️😍,不過食物種類竟然再少左😧🙈 豚肉大阪燒 $𝟙𝟘𝟠之前介紹呢間餐廳都話過佢地嘅大阪燒好正,勝在醬汁夠多之餘、份量十足,成個底都係豚肉😍 所以性價比十分高,叫一個大家一齊share黎食就岩曬👍🏻牛油果軟殼蟹卷 $𝟙𝟛𝟠香脆惹味嘅軟殼蟹配埋面頭嘅牛油果塊,食落香脆可口但又唔會太油膩,值得一試😌🥰日式炒牛柳粒 $𝟡𝟠醬汁好香亦都好惹味,而且牛肉十分值得一讚,入口軟腍,完全唔會乾/硬,所以小食黎講都幾有驚喜☺️ 好似開頭講咁,食物質素依然維持到水準,而且服務質素都十分好👍🏻 不過我就留意到食物種類就再少左咁🙈 例如以前壽司都可以單點、同埋多啲款式,但而家就得返2-3 sets可以揀🤔 如果食物種類再多啲就更完美☺️
豚肉大阪燒 $𝟙𝟘𝟠
牛油果軟殼蟹卷 $𝟙𝟛𝟠