2024-03-01 107 瀏覽
今天去了旺角登打士街樓上舖叫阿爺八鮮鍋食鷄煲打邊爐,原來黎緊3月9號要搬去尖沙咀,趁未搬前再光顧😀我地今次揀了2.5小時海鲜鷄煲火煱放題$398,+20可升级任飲,職員會幫客人拎飲品的😊而鷄煲分別有泰式酸辣鷄煲,韓式芝士鷄煲和四川麻辣鷄煲,多款選擇選了四川麻辣雞煲🐔,鷄件好嫩滑,加上特製麻辣鷄煲醬,十分惹味,而且鷄件是任加的😋另有時令燉湯附送,今次係鹿茸菇湯,十分養生,好飲😜刺身拼盤賣相吸引,分別有鮑魚片,希靈魚,北寄貝,牡丹蝦,食落好鲜美😝新升级霸王海鮮盤賣相好驚喜,分別越南大虎蝦、澳洲大龍蝦、蘇格蘭聖子、蘇格蘭大元貝、臺山奄仔蟹、新鮮鮑魚,打卡一流,每款海鲜都鲜味十足,配上藥膳湯底,食到好滿足呀另有多款火鍋和海鲜配料,包括必點安格斯牛肉,鮑魚,蝦,牛丸等,真係食到飽一飽😗

選了四川麻辣雞煲🐔,

另有時令燉湯附送,今次係鹿茸菇湯,十分養生,好飲😜

新升级霸王海鮮盤