2019-10-04
入秋真係好多人約打邊爐!🍂🥰今日又俾一班朋友應約烚吓烚吓!🥳突然想食椰子雞!🥥🐔經朋友介紹下,黎到六十六十嘆椰子雞煲!🥥🐔佢都係每位計!👍🏼揀咗海鮮🦐🦀再揀配菜!👍🏼至於揀幾多款,因為個椰子雞實在太香!🥥🐔🤤我掛住食,揀款已經交由我老友幫我負責!🤭我自己超鍾意椰香,所以連椰子都有食埋!🥥😋海鮮亦都好新鮮!🦐🦀👍🏼有個叫蜂巢豆腐都幾特別!👍🏼食落去有d似豆粕Mix硬豆腐,口感唔錯!👍🏼😋另外點左個番茄湯底!🍅🍲嗰個湯底都好好飲!🍅🍲侍應最尾整蕃茄粥底俾我地,開頭我地飽得滯話唔使整俾我地食!✋🏽但侍應堅持叫我地一定要食因為真係好好食!👍🏼之後我哋飽住個肚都試碗仔試下!🤰🏼結果好彩有叫佢整,因為真係好好食!🍅👍🏼好入味!😋佢係用咗脆米整個粥底,所以口感好正!👍🏼食左兩碗!😆性價比高!💰椰子雞煲首選!🥥🐔
今日又俾一班朋友應約烚吓烚吓!🥳突然想食椰子雞!🥥🐔
經朋友介紹下,黎到六十六十嘆椰子雞煲!🥥🐔
性價比高!💰椰子雞煲首選!🥥🐔