今次慶祝男朋友生日,因為男朋友鐘意食生蠔所以book左呢間餐廳💓我地叫左個set 大約$398 包:🔴芝麻醬沙律🥗評價:⭐️⭐️⭐️沙律有車厘茄、面包粒,正常味道🔴生蠔x 6 隻🦪(可補差價食$32以上嘅生蠔)評價:⭐️⭐️⭐️⭐️我地補差價叫左兩隻美國蠔,聽店員講比較creamy,食落都幾肥美😋;其餘$32蠔正常,抵食;讚一讚店員,佢地好細心咁推介🫶🏾🔴黑松露蟹肉意大利粉🦀🍝 (補差價叫,原本係卡邦里意粉)評價:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️冇影到相但係超級好食;真黑松露+蟹肉,黑松露味好香,醬汁奶香,意粉creamy,超推😍🔴牛奶布丁🐄🍮評價:⭐️⭐️⭐️正正常常🔴單點:大元貝刺身 好似$168🧊評價:⭐️⭐️⭐️有兩粒,同半手指差唔多長,好厚,大約食4啖,但味道比較淡,有口感但冇乜鮮甜味,算係過下口癮🤤🔴服務態度👫🏻評價:⭐️⭐️⭐️⭐️今次係book左生日優惠,改左3次時間,店員都好有耐性幫手安排。雖然上菜比較慢,但服務有禮,會主動換走污糟碟🍽☺️值得提係,店員配合我靜雞雞咁拎左蛋糕去寫字🍰因為本身男朋友好近雪櫃位差啲穿煲🤣店員仲主動幫手影相😊謝謝你地💓

🔴芝麻醬沙律🥗
評價:⭐️⭐️⭐️
沙律有車厘茄、面包粒,正常味道

🔴生蠔x 6 隻🦪(可補差價食$32以上嘅生蠔)
評價:⭐️⭐️⭐️⭐️
生蠔

🔴黑松露蟹肉意大利粉🦀🍝
(補差價叫,原本係卡邦里意粉)
評價:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🔴牛奶布丁🐄🍮
正正常常

🔴單點:大元貝刺身 好似$168🧊
帶子  大元貝

🔴服務態度👫🏻
評價:⭐️⭐️⭐️⭐️
生日   Cheese  Cake

雖然上菜比較慢,但服務有禮,會主動換走污糟碟🍽☺️

生蠔
生日   Cheese  Cake