早前趁朋友生日,特登入朋友住的天水圍,食日本菜😋店內裝修好有日本風味,而且傳來陣陣鮮甜嘅魚香味, 十分有日本居酒屋的氣氛🇯🇵🏯🗾首先,先試咗牛肉火鍋😋火鍋湯底係壽喜燒,所以都啱晒我哋嘅口味;而且牛肉質地亦都非常嫩口,而且十分有牛味,真係喜出望外,性價比極高!基本上食完個火鍋,我同朋友已經飽飽地🤣🤣超級推介大家👍🏻👍🏻食完火鍋之後,我哋都叫咗幾款小食,其中一樣比較特別的,就是燒菠蘿,本身燒菠蘿以為普普通通,點知燒完之後,菠蘿嘅甜香味更加突出,最啱打完邊爐用嚟消滯😚😚另外,我哋都叫咗炸雞軟骨👍🏻👍🏻雞軟骨上到嚟嘅時候仲係熱辣辣,而且10分脆口,最啱就係一路傾偈,一路當小食食😋😋極力推介大家過嚟,支持天水圍的小店😍😍😍

極力推介大家過嚟,支持天水圍的小店😍😍😍