2021-09-14 816 瀏覽
#係中環有咩好食 #會唔會好貴 .上星期同同事係咗去中環 #搵食係...大熱天時由上環行去中環搵食不過真係比我哋搵到一間性價比高嘅食堂呀~.廿一堂📌中環士丹利街33號地舖.入到去,其實有少少覺得似係置身於快餐店係無錯...係快餐店不過當我叫個丼嚟咗你就知佢唔似啦~♦️我點咗個 #燒豚丼 您哋睇唔睇到呀?好多豚肉呀~又多又Juicy夠哂大碗有個大福送比您食~我點埋個 #玄米茶.整體評分:最高為🟣🟣🟣🟣🟣味道:🟣🟣🟣🟣🟣服務:🟣🟣🟣🟣環境:🟣🟣🟣🟣🟣地點:🟣🟣🟣🟣🟣.總括嚟講,廿一堂真係性價比好高堂食坐位夠多又寬敞坐得幾舒服同同事午餐真係必食呀~•••••••••••••••••••••••••••••• @NijuuichiDon••••••••••••••••••••••••••••••.#攸桐媽飲飲食食遊蹤 #攸桐媽 #攸桐媽媽遊樂團 #zozimama #6B29production #路邊研究事務所 #6B29 #廿一堂 #中環美食 #日式快餐 #日式美食 #大小帳 #互追 #followforfollow #hk #hkmama #hkmamablogger #hkmami #
#係中環有咩好食 #會唔會好貴
上星期同同事係咗去中環 #搵食
係...大熱天時由上環行去中環搵食
不過真係比我哋搵到一間性價比高嘅食堂呀~
廿一堂
📌中環士丹利街33號地舖
入到去,其實有少少覺得似係置身於快餐店
係無錯...係快餐店
不過當我叫個丼嚟咗
你就知佢唔似啦~
♦️我點咗個 #燒豚丼
您哋睇唔睇到呀?
好多豚肉呀~
又多又Juicy
夠哂大碗
有個大福送比您食~
我點埋個 #玄米茶
整體評分:最高為🟣🟣🟣🟣🟣
味道:🟣🟣🟣🟣🟣
服務:🟣🟣🟣🟣
環境:🟣🟣🟣🟣🟣
地點:🟣🟣🟣🟣🟣
總括嚟講,廿一堂真係性價比好高
堂食坐位夠多又寬敞
坐得幾舒服
同同事午餐真係必食呀~
@NijuuichiDon
#攸桐媽飲飲食食遊蹤 #攸桐媽 #攸桐媽媽遊樂團 #zozimama #6B29production #路邊研究事務所 #6B29 #廿一堂 #中環美食 #日式快餐 #日式美食 #大小帳 #互追 #followforfollow #hk #hkmama #hkmamablogger #hkmami #hkmamiblogger #hkkol #親子kol #親子blogger