2020-03-17 550 瀏覽
喺網上面睇到佢嘅Set Dinner做緊特價而且環境睇落幾舒服所以想試一試,終是就Book左喇!7點左右入到去個場唔算太Full到8點開始就多人,環境幾闊落,而我同男朋友就安排左坐喺近窗口嘅位置,幾舒服😌我地叫左一個Set Dinner ($388) 再加一個薯條,上菜時間都算快,大約15分鐘左右就有得食喇!首先黎到嘅係呢個煙三文魚柚子沙律,個沙律仲有生菜、菠菜、車厘茄同青瓜,好足料,而且柚子好甜,煙三文魚唔會腥又唔會太咸,好味!之後就到另加嘅紫菜風炸薯條配黑松露沙律醬($68),薯條炸得好香脆仲夠熱,但係最最最好味都係個黑松露沙律醬,黑松露味好出,配薯條真係一流!但係有小小遮左啲紫菜味,中意食紫菜味嘅人可以就咁食,都好好味😋到Main喇,我地揀左牛柳伴法國鵝肝同北海道帶子南瓜意大利飯(+$30),牛柳我地叫左5成熟但係感覺都有小小overcooked,肉質唔夠鮮嫩,味道冇咩特別,有小小失望,不過個鵝肝都幾好食,油脂好夠!而個飯就比較出色,南瓜味好重好Creamy,帶子煎得啱啱好,加$30都好值得!埋單嘅時候店員話比credit card要收多2% charge,好彩我地夠cash,如

煙三文魚柚子沙律

紫菜風炸薯條配黑松露沙律醬

牛柳伴法國鵝肝

北海道帶子南瓜意大利飯

埋單嘅時候店員話比credit card要收多2% charge,好彩我地夠cash,如果唔想比多2%嘅話就記得帶定cash喇!
2020-03-03
煙三文魚柚子沙律