今日好開心同屋企人朋友去咗一間屯門嘅燒肉點,呢一間小店第一次去,食咗之後你覺得超級好食呀,一定要介紹俾朋友食,第一間餐廳位置嘅屯門市中心,非常方便,屯門西鐵站行一至2分鐘就會搵到呢一間燒肉店,呢間餐廳裝修真係好好啊,好舒服,地方寬敞,好多空間,真係好有私隱度,非常之方便朋友去傾偈,而且呢一間裝修乾淨環境舒適,真係好亞朋友去傾偈,而且呢度食物質素好高,最主要推介的就是佢哋嘅紫菜飯,真係好好食㗎,分量十足,而且佢哋有好多唔同嘅燒肉選擇,有豬肉,牛嘅唔同位置嘅肉都有提供,真係好好多選擇,而且佢哋嘅甜品都好豐富,有啫喱又有布甸,有雪糕,佢哋嘅提供嘅數量都好多,唔使怕唔夠, 都好多選擇,所以我覺得呢一度食嘢係好舒服啊,而且呢度嘅上菜嘅時間得好快,真係100分啦