2022-03-10
話說抽中獎有$500 coupon可以用,不過遇着疫情冇得夜晚堂食,唯有外賣,晚上嚟到,店舖烏燈黑火,只有一位店員幫忙落單,望吓餐牌,呢間餐廳嘅價錢真心抵食,所以我要用晒嗰$500其實都真係叫咗好多嘢。有套餐梗係叫套餐,唔使煩, $348包兩款小食、兩款Pizza、兩款意粉, 仲有四杯飲品,湯要另加$10一碗,我已經加咗四碗湯同其中一個意粉加大,不過都未用晒啲錢,於是另外叫多個羊架、沙律同埋甜品,所以真係相當豐富,仲要自取有八五折,性價比實在太高!由於攞到返屋企都已經一段時間,所以預咗一定冇咁好味,不過啲Pizza係可以嘅,千層麵略嫌味道唔夠,卡邦尼意粉就凍咗有啲硬,但我相信堂食的話應該好好多,沙律呢啲凍盤就當然冇問題啦,所以呢個係好味嘅。羊架其實有兩件,都多肉的,不過張相影得唔好,味道和質地都幾好。想講個湯和芝士雞翼其實都好味的,不過掛住食忘記拍照🤣🤣雖然呢間唔算高級餐廳,不過佢嘅服務態度好好,值得一讚!
想講個湯和芝士雞翼其實都好味的,不過掛住食忘記拍照🤣🤣
雖然呢間唔算高級餐廳,不過佢嘅服務態度好好,值得一讚!