2019-02-28
今日同男朋友黎到女人街既首爾石鍋燒😍我地大概七點半黎到,好彩男朋友一早book左位咋🥰我就比較想試下佢呢度既豆腐鍋,所以我就叫左個海鮮烤肉豆腐鍋配白飯,而男朋友就食年糕烤肉豆腐鍋配白飯。我地仲額外叫左個煎韓國泡菜餃子,因為唔知點解突然好想食🥟🎈煎韓國泡菜餃子我幾鐘意食呢個泡菜餃子🥟佢有啲似平時出邊食既個啲煎餃,但係入面就係泡菜黎,幾特別🤤-🎈海鮮烤肉豆腐鍋配白飯第一啖食落去個感覺好正!好暖胃啊!入面有青口同蝦🦐佢其實都有好多料係入面,而重點係佢仲有粉絲添!我食得好開心,一路食一路飲佢個湯暖暖胃😳😳-🎈年糕烤肉豆腐鍋配白飯其實男朋友叫個個同我叫個個真係差不多,不同之處係佢個個多左啲年糕,但就冇我個啲海鮮🦞佢都好滿意佢個個👍🏼覺得呢個價錢食到咁高質既野真係好抵🤩-整體而言,我地都好滿意呢間首爾石鍋燒🥰完全係性價比高既韓國餐廳,真係好值得一試🤣
🎈煎韓國泡菜餃子
🎈海鮮烤肉豆腐鍋配白飯