今日好開心同屋企人去咗一間好高質素嘅餐廳,喺門口,已經見到好多人坐滿晒位,排晒隊,證明呢一間餐廳真係好受歡迎,而且生活質素好高,真係好有驚喜呀,而且食物質素種類好多,而且分量十足,價錢經濟實惠,真係好啱一家大細,情侶嚟食飯,而且佢哋嘅裝修都好靚,好有格調,而且衛生程度好高,質素都好好,侍應都好主動去為客人服務,而且我真係好推介佢哋嘅紐西蘭肉眼扒伴燒汁,個牛扒非常之彈牙,而且好惹味,配襯真係好好呀,仲有焗蠔非常足料,個肉都好多,香辣魷魚都好好食,個魷魚係非常香啦,好惹味,非常單啊,仲有佢哋最特別嘅就係八寶烏冬配輕柔鴨髀,個鴨髀個皮好脆卜卜,而且啖啖肉,仲有個昆布湯好正,個芝麻醬都好突顯到鴨味,真係好特別,出面市區都食唔到啊