2021-10-10 42 瀏覽
飲品order左2杯mock tail: Big Boss& Peach FlowerBig Boss係apple cider加沙冰,apple cider係可以係市面超市買到的,所以品質係ok的~Big Boss會成枝apple cider差係沙冰上 ,外觀有趣!至於另一杯Peach Flower有加入甜甜嘅桃汁🍑嗜甜之人一定要試下~西班牙風乾火腿薄餅十分唔錯👍🏻cheese唔會好膩 再加上是薄底批,所以唔會太佔胃🙈$98大大份pizza真係好抵食!性價比好高!串燒安格斯牛柳粒配搭上餐廳獨家調配嘅醬別有一番風味~我感覺係黑椒黑松露醬🙈燒到香口嘅牛柳粒再配搭上d醬 熱辣辣好好食❤️‍🔥西班牙黑毛豬鞍食落係爽口嘅 唔難咬,食得出落左梳打粉去乸過隨餐附送嘅餐湯&餐包幾正~十分推介👍🏻餐湯係忌廉蜆肉湯,海鮮味濃,腥味拿捏得啱啱好🙈就算討厭海鮮嘅人都接受到餐包係焗到非常脆口嘅蒜蓉包🧄係蒜蓉包上放上佢地配搭嘅番茄沙律,令成件事好fresh🤩我認為係明智之選!餐廳位置位於旺角女人街,雖然係處於市區鬧市入面,不過可能要花少少時間去搵餐廳嘅位置。不過以餐廳質素同性價比黎講,係值得一試的☺️

西班牙黑毛豬鞍食落係爽口嘅 唔難咬,食得出落左梳打粉去乸過