2025-01-13 192 瀏覽
最近我去咗一間西餐廳,試咗幾道唔同嘅美食,真係好滿足!餐廳嘅環境舒適,氣氛輕鬆,非常適合聚餐。首先,我哋叫咗一份Truffle Fries。呢個薯條加咗松露油,香味十足,外脆內軟,口感極好!每一口都有濃濃嘅松露香氣,真係食到一個唔夠,根本停唔到口。Banana Nutella Pizza呢個pizza真係好特別,底部薄薄酥脆,上面鋪滿咗香蕉片同Nutella,甜而唔膩,令人一試成主顧!特別啱嗜甜嘅朋友,食完之後心情都變好。King Prawn Linguine呢個意大利麵煮得剛好,配上鮮嫩嘅大蝦,還有少少香辣味,味道層次分明,吃落去非常開心。蝦肉鮮甜,麵條Q彈,真係一個唔錯嘅選擇!Tiramisu。呢個經典甜品層次分明,咖啡味濃郁,口感滑順,吃完之後有種滿足感,完全唔會覺得膩。配上咖啡,簡直完美!呢間意大利餐廳嘅食物質素相當高,無論係前菜、主菜定甜品,都令人驚喜。下次我一定會再返來,試下其他菜式!如果你都鍾意意大利菜,絕對唔好錯過呢間!

Banana Nutella Pizza

King Prawn Linguine