2023-11-08 358 瀏覽
中午去大圍搵朋友,地頭蟲帶我黎試一試佢成日食既呢間西餐廳,食完真係覺得唔錯,值得推介下:午餐12:00-3:30 主打意粉,亦有豬牛雞魚扒可以揀,包餐湯/沙律同飲品一杯。我地揀左白酒炒蜆意粉同是日推介牛肉漢堡首先黎左沙律同南瓜湯:沙律菜款多,配蜜糖醋汁岩岩好;南瓜湯滑溜濃厚,好香南瓜味。之後到主菜,牛肉漢堡有啲港式style,包好鬆軟,牛肉漢堡極厚,大啖好滋味,薯條我個人就最鍾意食波浪薯條,所以對我黎講真心like白汁炒蜆意粉亦都大推,影得唔太靚,但蜆肉鮮甜,配白汁意粉好夾,仲有洋蔥增加口感,我地細胃以為食左burger都飽,點知最後都食哂餐飲有得揀熱水果茶,好香甜甜地,順便解埋膩。甜品都好令我喜出望外,係包住雪糕嘅泡芙。好完美地結束一餐,得閒經過都可以黎食下。仲有pizza 加啤酒優惠,遲啲可以同fd 啤啤佢

餐飲有得揀熱水果茶,好香甜甜地,順便解埋膩。

甜品都好令我喜出望外,係包住雪糕嘅泡芙。

午餐
  • 白酒煮蜆