2023-04-30 48 瀏覽
和味煮意(TsuenWan)嚟到荃灣搵好西真係有好多選擇🤪 今次小編入鄉隨俗 跟住街坊去幫襯貼地抵食放題舖頭🤨🤨 晚市時段好旺場 性價比認真高🫡⌖ 大魚大肉兩小時任食放題🥢💰$268/位(平日18:00-21:00時段)放題可以跟人數揀雞煲🐔、烤魚🐟或者酸菜魚🐟 兩位可以任選其中一款 之後打邊爐🍲 因為朋友唔食得辣 所以我哋揀咗唔辣嘅奇味雞煲🐔 雞煲熱辣辣上枱🔥 賣相都幾吸引🤩🤩 份量又多 店員話雞件已經有七八成熟煮多一陣就可以食😙😙 食落味道好足 店員好懸咁話奇味就係屋企嘅味道😂😂 唔知點形容 但小編一直覺得有辣先好味嘅雞煲 原來奇味道唔錯😆 而雞件大細啱好 最緊要係夠嫩滑😋 隔離仲有芫荽、芹菜、洋蔥🧅等等嘅配料增加口感~食完雞煲打邊爐梗係有其他火鍋配料選擇😌 除咗多款蔬菜🥬、丸類 仲有肥牛🐮、滑雞件🐔、雲吞、餃子🥟 全部排列整齊衛生另外哩款放題時段會送咗精選海鮮拼盤同埋牛肉拼盤各一份 超抵食😉😉 海鮮拼盤有鮮甜彈牙嘅大海蝦🦐、爽口鮑魚、大大隻生蠔🦪同埋帶子 而牛肉拼盤都唔馬虎㗎🤔 油花分布好靚 推薦😛飲品方面 每人包一杯無酒精飲品添🍹只要like同share 社交平台仲可以免費升級
和味煮意(TsuenWan)

⌖ 大魚大肉兩小時任食放題🥢
💰$268/位(平日18:00-21:00時段)

飲品方面 每人包一杯無酒精飲品添🍹只要like同share 社交平台仲可以免費升級特大杯飲品😍😍 小編揀咗柑桔話梅七喜🍊 飲落清爽🍃 酸酸地解渴又開胃 朋友就揀咗龍鳳檸樂🍋🥤 其實係檸檬加鹹檸檬嘅可樂😂😂

☻ 回頭指數:8.5/ 10