2019-09-19 2178 瀏覽
觀塘平靚正酒吧今日同朋友去到觀塘一間酒吧新開嘅飲吓嘢傾吓計 呢度嘅設計都幾得意分別有幾間鋪頭有漢堡包酒吧西餐等我哋今次去嘅就主要係飲酒由於同朋友今日都唔係好想飲有酒精嘅嘢所以我哋就只係叫咗啲mocktail 平時都係飲開啤酒或者cocktail今次飲嘅mocktail 好滿意 覺得佢哋夾得啱啱好 Virgin colada$58呢個價錢飲嘢來講算係非常之抵 飲落去有少少菠蘿同梳打 味道好夾 最緊要係冇酒精唔鍾意飲酒嘅朋友都可以試吓Lime soda $58呢個就比較清淡少少主要係梳打同青檸 味道都唔錯 適合鍾意清淡嘅朋友今次我哋去到都叫咗幾多小食 Mixed nuts $25價錢出邊酒吧比完全唔貴 雖然份量唔算大但係nuts種類都多唔係剩係得花生Nachos with guacamole $75正常價錢份量都多 最緊要嘅係個人幾鍾意佢嘅sources 有自己配嘅芝士醬同埋牛油果醬認真唔錯 不知不覺咁就食晒成碟😂😂😂總括嚟講如果大家都想去觀塘平平哋飲吓嘢性價比又高質素OK嘅都可以嚟呢度試吓😚
觀塘平靚正酒吧

今次飲嘅mocktail 好滿意 覺得佢哋夾得啱啱好