2024-06-07 2851 瀏覽
旺角創興成棟都係食肆,有好多火鍋,燒肉餐廳。呢間韓式燒肉餐廳就係一樓,搭層扶手電梯就到,唔洗入去搭lift.佢有一個自助吧,有成多達十幾款嘅韓式小食同埋前菜供應🤩🤩🤩開心食咗勁多芽菜🤗🤗有韓式煎餅,泡菜煎餅,年糕同埋炸雞翼等等 全部都高質啊!飲品都有超多款比你揀,仲會提供五六款啤酒,酒類唔需要額外價錢👍🏼👍🏼👍🏼不過真露就要加錢😬而重頭戲韓式燒烤佢先嚟一個九宮格頭盤,有牛舌,五花腩,牛仔骨,雞翼等等。 然後menu入面就有其他唔同肉類揀,例如羊肉,多春魚,牛肉粒。放題最驚就係佢Hea我,呢間絕對唔hea! 肉質都幾新鮮,牛一啲都唔韌,最值得讚就係三文魚!我喺熟食區拎,再燒一燒佢,外脆內軟超正!三文魚膠🤤🤤🤤蔬菜種類都好多選擇,例如杏鮑菇,冬菇,瓜類,食材都大大嚿又新鮮!而佢醬汁吧都有唔同嘢揀有韓式辣醬,麵豉醬,wasabi 粉,仲有啲辣粉。食完嘢,記得佢仲有個甜品吧。有香港製造雪糕,有涼粉有花奶🤗自製一款飯後甜品。性價比嚟講呢間絕對超值而且交通又方便最啱就係 約埋一班friend gathering。牛一哥韓式燒烤放題旺角彌敦道601號創興廣場1樓$200 pp#旺角 #創興 #放題

牛一哥韓式燒烤放題
旺角彌敦道601號創興廣場1樓
$200 pp

#旺角 #創興 #放題 #燒肉 #韓式 #theonekoreanbbq

2024-05-25