2022-04-25
🤎Running燒🤎將軍澳來而家有好多好嘢食,特別係有好多韓國餐廳,今次去咗位於Popcorn商場嘅Running燒食放題,慶祝朋友生日,每位$188,如果大家仲係學生,呢個係一個唔錯嘅選擇。佢呢度有午市套餐,連韓燒都有幾款揀,仼君選擇。🤍肉類呢到提供大眾化嘅選擇,包括:厚切豬腩肉、五花腩、雪花牛仔肉等,分別有醃製過同冇醃嘅,大家可以悉隨尊便。我自己就覺得個好似厚切豬腩肉超好食,加埋泡菜,連生菜一齊包黎食,正!🤍海鮮估唔到呢度啲海鮮都幾大份,估唔到$188都可以食到啲有質素嘅海鮮。🤍自助餐區自己可以去揀唔同嘅蔬菜去燒,仲有唔同甜品可以拎,亦都有唔同飲品揀📍 Running燒#boombu文青cafe#boombu將軍澳————————————味道: 🤎🤎🤎🤎🤍環境: 🤎🤎🤎🤎🤍服務: 🤎🤎🤎🤎🤍價錢: 🤎🤎🤎🤍🤍再食: 🤎🤎🤎🤍🤍————————————
🤍肉類
🤍海鮮