2021-08-20 624 瀏覽
同朋友去佢大學時期食過嘅雞煲,落咗巴士行5分鐘就到,位置都幾方便❤️我哋差不多七點就到了,店員非常熱情🙆🏻‍♀️咁招呼我哋坐低,眼見都仲有三四張空枱,不過坐多一陣都已經full晒啦😂我同朋友都唔食得辣,所以我哋嗌左🥢蔥油雞煲,店員好好服侍,成日都過嚟睇我哋會唔會煮得太熟雞件全部都好新鮮,而且好入味, 份量嚟講都算多,我哋食完都已經飽咗一半好欣賞雞煲裏面嘅洋蔥同埋⭐️薯仔,洋蔥好香,薯仔煮得好夠腍同入味👍🏻👍🏻👍🏻🤩朋友推薦⭐️即炸響鈴,店員好好,知道我哋唔係食到好多嘢,主動俾半份響鈴,仲推介我哋一舊可以即食,令一舊就可以打邊爐浸落湯底食,就可以食到兩種風味。超級香口🤩另外我哋嗌咗小份的🥢手切安格斯牛,比較有牛味👍🏻👍🏻,而且厚啲,其實佢本身任食嘅肥牛都唔錯,只係會比較薄同埋冇咁有牛味👌🏻👌🏻另外我哋都試咗佢哋嘅🥢自家製餃子,好可惜我哋真係太飽,所以只係試咗一隻,但係都好好味超級滿足,因為佢竟然有🥢紅薯粉可以揀,我同朋友都食咗兩大碗整體環境夠冷氣,唔會趕你走,而且價錢好抵,火鍋料同嘢飲都任食,佢都有幾多火鍋配料可以提供,性價比好高都睇得出應該幾爆,因為夏天咁熱,都仲有人肯坐喺出面食雞煲😂

超級滿足,因為佢竟然有🥢紅薯粉可以揀,我同朋友都食咗兩大碗

都睇得出應該幾爆,因為夏天咁熱,都仲有人肯坐喺出面食雞煲😂
  • 即炸脆響鈴
  • 手切安格斯肥牛