2022-06-20
小店用呢個價錢做到咁出色好難得,好抵食!食到咁多款埋單都係$400有找Sirloin Steak 1 Us Angus 美國安格斯西冷牛扒 $128Thyme | Butter | Garlic | Quail Egg | Green因為係慢煮,所以餐廳已經調較好熟度,西冷有別於一般煎牛扒,煮得腍身但幼嫩,配埋百里香、牛油同蒜蓉好香口!Full of Clam Farfalle 滿蜆肉蝴蝶意粉 $98呢個只係正常份量嘅蜆肉,唔講以為叫咗Double份量 (Menu係有得揀double蜆肉),芝士汁好惹味,調得唔會太稠身,所以唔會有膩嘅感覺,唔錯!Avocado & Salmon Flatbread 牛油果三文魚薄餅 $98Pizza感覺好fresh,雖然薄餅底係厚少少嘅包 (唔係好薄好脆嗰種),但佢都有啲空氣喺中間,食落唔會好實,而牛油果配煙三文魚口感豐富,有適量嘅芝士,味道唔錯!岩鹽焦糖芝士蛋糕 Salted caramel cheesecake $30好有自家製芝士蛋糕嘅感覺,creamcheese打得細滑,味道偏甜。Lemmy Lemonade 檸檬仔檸檬汽水 $30Lemona
Lemmy Lemonade 檸檬仔檸檬汽水 $30
Lemonade甜到剛好,配牛扒同薄餅都好合適!