Simply Comfort & Blissful大角咀鐵樹街9號金旺閣地下10號舖味道評分:☄️(必食之選)>☀️>🌤>⛅️>💨晚市套餐包(i)是日餐湯(甘筍忌廉湯) 或沙律 (ii)指定餐飲☄️安格斯封門柳紅酒汁意大利飯 $128超大份封門柳,雖然薄薄一片但食落好滑有牛味,飯粒軟硬適中,紅酒汁唔係好識形容,鹹鹹地咁啦,好食就ok啦😏☀️安格斯牛肉眼扒 $208我地叫左5成熟,邊邊位有少少熟過龍🙃但‼️其餘9成都恰到好處,份量方面又好大塊,加埋依個價位掂架啦🤤☀️美式水牛城雞翼(4隻)套餐+ $38脆卜卜的外皮,熱騰騰的雞肉🤍佢地的水牛城汁比較特別,酸味的比例較重,得好少好少辣,不過食落都幾開胃~☄️芝士焗生蠔 (4隻) 套餐+ $68‼️重點推介‼️好好食,4隻蠔都超級肥美,加左芝士之後係加分,唔會好膩,68蚊依個價位都勁平囉,完全冇得挑剔🤤🤤☄️抹茶紅豆麻糬卷蛋(自家製蛋糕)套餐+$38多層口感,由外至內順次序是軟綿綿蛋糕、厚厚的cream、大舊煙靭麻糬,加上甜甜的紅豆蓉~☀️凍蜂蜜柚子茶清涼解膩~☀️升級蘋果汁 套餐+$4想甜蜜蜜啲就飲依杯~❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼
Simply Comfort & Blissful
大角咀鐵樹街9號金旺閣地下10號舖

味道評分:☄️(必食之選)>☀️>🌤>⛅️>💨

安格斯封門柳紅酒汁意大利飯
☄️安格斯封門柳紅酒汁意大利飯 $128
安格斯牛肉眼扒
☀️安格斯牛肉眼扒 $208
美式水牛城雞翼(4隻)
☀️美式水牛城雞翼(4隻)套餐+ $38
芝士焗生蠔 (4隻)
☄️芝士焗生蠔 (4隻) 套餐+ $68
抹茶紅豆麻糬卷蛋(自家製蛋糕)
☄️抹茶紅豆麻糬卷蛋(自家製蛋糕)套餐+$38
☀️凍蜂蜜柚子茶
清涼解膩~
☀️升級蘋果汁 套餐+$4
想甜蜜蜜啲就飲依杯~

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比個like & comment & follow @gulugirl102 ~話比我知你有睇,比啲動力我丫

❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~

#gulugirl102EATIN旺角 #eat #food #foodie #hkeat #hkfood #hkfoodie #香港美食 #香港餐廳 #香港好去處 #香港美食地圖 #大角咀 #大角咀美食 #旺角 #旺角美食#晚市套餐 #焗生蠔 #卷蛋 #約會 #慶生 #週年紀念
安格斯封門柳紅酒汁意大利飯
安格斯牛肉眼扒
美式水牛城雞翼(4隻)
芝士焗生蠔 (4隻)
抹茶紅豆麻糬卷蛋(自家製蛋糕)