2017-09-29
Soft opening期間同我個friend去試菜,叫左兩個set dinner一齊share牙主菜唔駛講,carbonara如果唔好味就大獲啦呢個味道係very good,個sauce creamy得唻又唔流,linguine做到al dente,隻半熟蛋同crispy bacon係錦上添花因為同個friend share, 試左佢order既辣雞, 幾惹味但唔夠辣(個人口味鍾意大辣)雞胸位比較乾好彩有個sauce, 我個friend食左雞脾位,佢讚不絕口話完全唔乾(下次再share的話要搶食雞脾位)chunky chips夠熱夠脆(可惜太飽食唔晒,嘥左)令人驚喜係Impressive既頭盤,估唔到個salad同湯會咁好味,好crunchy既salad, 個sauce一流,水準似係main。我同個friend都異口同聲講左句點解咁好味,因為其他餐廳既set dinner唔會咁注重個salad同湯,所以唔expect有咁高水準另一驚喜是cocktail, 好飲既bloody mary,餐廳cocktail媲美bar的水準,估唔到因為去既期間仲係soft opening, menu選擇
因為去既期間仲係soft opening, menu選擇不多,希望menu加番多D選擇,有埋甜品仲perfect
Bonus
Good service, 不停提供table water
坐得舒服,餐廳兩位老板年輕有型
Overall
以百幾蚊既價錢,實在係性價比高