2024-08-18
次次同朋友喺lunch time經過年呢一間排晒隊嘅souffle店,今次諗著lunch時間之後見人潮少咗就去幫襯!貓耳朵意粉好有口感好chewy,吞拿魚腩非常鬆化~ 芝士和醬汁mix埋一齊嘅combination簡直就係完美🤤💯密瓜🍈好新鮮,搭配souffle甜味剛好,cream打得好滑,色香俱全🤍🤍煙三文魚蟹肉熱香餅🐟都好好味,三文魚同牛油果醬鮮甜可口🤤🤤🤤最後要講飲品(呢個真係唔可以錯過😉😎)個花茶真係好香滑同埋清新🍃🌿個咖啡☕令我喜出望外,椰奶🥥同咖啡嘅配搭好有驚喜,加埋斑蘭葉就好似錦上添花咁!Staff好熱情,環境好舒適又唔逼,性價比好高人均先250!!! 仲有細細嘅corner買紀念品番屋企回味,下次同朋友再來~ 😋🥰🧾粉紅吞拿魚貓耳朵粉 $112煙三文魚蟹肉熱香餅 $105密瓜在初夏升溫時souffle $142人見人愛花茶 $52斑蘭椰子咖啡 $52
最後要講飲品(呢個真係唔可以錯過😉😎)
個花茶真係好香滑同埋清新🍃🌿
🧾