2023-04-04
之前已經食過佢地既旺角分店 好驚喜又出色🥰成日都心心念念想再食!難得最近同👦🏻行開屯門 就再去encore🔥燒肉放題分別有5個Level選擇 如果好似我咁好想食佢地既海鮮既話 就一定要試Lv.4 晚上9時後入座仲可以減-$40咁抵啊🙌🏻個人最鐘意牛舌同牛小排😍牛舌雖然比較薄 但勝在爽口新鮮 燒一燒就食得🙌🏻牛小排油脂感滿滿 嫩口無比 燒得香口 完全唔夠喉!而煙燻壺漬封門柳真系高度推薦🥰仲可以無限encore 好抵食!回本之選!會用個壺裝住 店員會好貼心咁幫我地燒埋 封門柳牛味十足 脂肪較少 呈現嫩嫩既粉紅色🔥肉質爽口唔油膩!值得一提 特別推介佢地既秘製蒜蓉醬 令到牛肉味更昇華 重口味首選🙌🏻🙌🏻海鮮種類都幾多 有原隻開殼生蠔🦪食落飽滿唔腥 味道一流🔥每隻上枱都好有份量 而個人最推介系蒲燒鰻魚 厚身啖啖肉無骨 鮮到香嫩無比 唔會好乾!自取區必食一定系佐賀紫菜飯🍚配埋燒肉食就一流 日本香米御飯配上佐賀燒肉汁 按加埋櫻花蝦 木魚花 紫菜同七彩芝麻 必食推介!Lv.4以上仲可以asahi啤酒任飲啊!
Lv.4以上仲可以asahi啤酒任飲啊!