2017-04-07 8087 瀏覽
跑完馬拉松,又唱完K,好癲節目未完,再去行街行到攰在商場搵間好坐嘅餐廳坐下休息,呢間在商場一角,下午茶時段入內,其實幾驚,好多小朋友,所以幾嘈,雖然地方唔迫,淺木傢具加橙色裝飾,地方好光鮮,店員安排我哋坐一張2人枱,因為唔肚餓,兩個人叫一份餐加杯飲料剛剛好,Brunch Set幾抵食!Brunch Set:炭燒特級厚切牛小排($128)賣相靚,厚身牛肋排幾大份,切開做到要嘅五成熟,燒到有格格紋,肉質好淋,而且好肥美,肥脂略多所以好豐富肉汁,喜歡肥嘅一定喜歡!面頭有蜜汁封住,所以微甜!墊底配菜有薯條同汁煮蔬菜,幼薯條香脆,點茄汁剛好!切粒蔬菜有紅蘿蔔,炆得入味腍身,南瓜淋身,蘑菇片淋身!整體好味!餐湯:薯仔忌廉湯,金屬碗,份量唔多,第一感覺唔夠熱,忌廉湯幾滑,薯仔味濃!香滑幾好味!但唔夠熱差啲!跟餐沙律:低脂乳酪汁沙律,賣相靚,羅馬生菜爽脆,乳酪汁薄身微酸,石榴食唔出味,放面嘅橙肉酸甜!好味!小牛角包:細細個,好酥脆好香,好味!跟餐飲品:凍鮮檸檬特飲,勁檸檬味,好酸唔甜好開胃!另叫:熱洛神花茶,茶壺上夠熱,紅色微酸嘅茶,加啲柚子蜜,味道清爽又香果味!好喜歡!店員有禮斯文,會留意住客人,好
跑完馬拉松,又唱完K,好癲節目未完,再去行街

行到攰在商場搵間好坐嘅餐廳坐下休息,呢間在商場一角,

Brunch Set:

小牛角包:細細個,好酥脆好香,好味!
跟餐飲品:凍鮮檸檬特飲,勁檸檬味,好酸唔甜好開胃!

另叫:

店員有禮斯文,會留意住客人,好多時未舉手,抬頭望時已經回應,出入都會打招呼!

食物好味,服務又唔錯!價錢抵食!讚!

好舒服嘅一餐!
2017-04-02