2020-02-28
#支持良心餐廳🔔告急黃店必須支持午市五餸飯 $55好耐以前嚟食過一次 最近見到佢告急即刻再去幫襯!依家自助餐係高危 所以餐廳轉左做客人揀餸佢地匹嘅方式🥰其實我覺得呢間素食店食物質素係唔錯架🙌🏻第一推介嘅係佢嘅沙律wrap 雖然冇我以前食嗰次咁好食 但都唔錯 佢個皮係薄少少 唔知點解食食吓會覺得有少少牛油香味 雖然係薄啲嘅皮但又絕對唔係咬落好梅嗰隻 仲會保留到少少咬口 個卷睇落好似好乾咁 但其實佢入面沙律菜有少量沙律醬嘅 所以啱晒我呢啲唔好沙律醬嘅人😀 如果覺得乾嘅話佢哋都有沙律醬提供 可以因應自己鍾意去加🙌🏻底層仲有素肉餅😂 幾正呀我覺得像真度都OK高 實際落咗啲咩我唔係好知但係食到幾香豆味 有豆腐 蓮藕同少少菇咁 佢個調味係偏咸啲 所以撈飯食一流 但果次去食已經夠飽所以都冇攞飯lu 🙌🏻葡汁素雞?其實我唔知葡汁嗰個係扮緊肉😂但係係豆卜黎 索哂啲汁好鬼惹味😂豆角我覺得係Ok架 個姐姐好好匹海量比我 但食食下會有啲za 所以再揀就未必會揀佢最後飲品同番薯糖水都可以任拎番薯糖水都算薑味幾濃 但可惜係啲🍠都煲溶哂咁濟 無得大啖大啖咬 (圖嗰啲大大舊係薑泥)有機會大家都去支持下啦~🙌🏻🙌🏻唔堂
🔔告急黃店必須支持
午市五餸飯 $55
好耐以前嚟食過一次 最近見到佢告急即刻再去幫襯!
依家自助餐係高危 所以餐廳轉左做客人揀餸佢地匹嘅方式🥰
其實我覺得呢間素食店食物質素係唔錯架
🙌🏻葡汁素雞?
最後飲品同番薯糖水都可以任拎
有機會大家都去支持下啦~🙌🏻🙌🏻
唔堂食都可以叫外賣!