2021-12-21 25 瀏覽
【Burger Lab】性價比幾高既Burger👀👀 足料之餘又抵食😍佢哋有分單嗌或者跟set🍔 ,跟set加$32 就可以有枝Bless cold pressed juice同薯條一份🍟特級牛肉漢堡 💰💲88呢個漢堡真係超級大個😳 同friend share嚟食真係完全無從入手😂 最後要拆件先Ko到佢( ´▽`)漢堡好香牛肉味,煎到表面微微脆口之餘仲鎖到啲肉汁,仲有流心蛋超正(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)烤豬頸肉漢堡 💰💲63呢個漢堡係烤豬頸肉再配埋菠蘿餡🍍 但豬頸肉就令我地有少少失望啦,因為佢係勁薄既烤肉片而唔係真係一大塊豬頸肉。再加上佢個菠蘿好大塊同juicy搶晒啲味,喧賓奪主咗😂 整體味道其實唔錯既,但豬頸肉嘅肉質就差咁啲🥲另外薯條可以揀蕃薯薯條🍠或者普通薯條,我哋各要咗一款👀 蕃薯薯條甜甜地再加比較少食到,略勝一籌🤣🙈
【Burger Lab】

性價比幾高既Burger👀👀 足料之餘又抵食😍