餐廳: 韓樂 (海之戀商場)
資訊:

2022-07-09 506 瀏覽
韓樂之前成日食,變返工時飯堂🤣🤣後期水准差左同唔穩定,都好耐無去了。。呢次同朋友去食😋😋不過佢呢間水准同煮法,有時都唔同。。例如有些餐本身無芫茜,會突然落😞😂😂.野菌豚肉炒讚岐烏冬好味道:⭐️⭐️⭐️⭐️呢個的醬汁好好味,都帶有少少甜甜的,有點像照燒汁味道😁.一口炸雞湯粉絲好味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️呢個都係個人鍾意揀的餐之一,唯一風險係。。試過炸雞唔熟😖😖😖甜辣炸雞醬好正。。唯一缺點係好多時炸雞都唔熱,甚至剛好和暖溫度。。但個湯粉絲都好正!!👍🏻😋.韓樂的炸脾好好食,炸的恰到好處,而且醃製都好入味,好juicy 同嫩滑d 肉😋😋👍🏻.呢次試下新出野飲。。個人覺得兩杯都一般~黃: 芒果蘆薈雪碧 (飲落去唔睇餐牌,唔係好知自己飲緊咩,芒果味度唔明顯😂)紫:蝶豆花檸檬茶 (已經少冰,但無咩檸檬味)........最後都係覺得應該叫返凍檸茶最好飲😂🙈.
韓樂之前成日食,變返工時飯堂🤣🤣
後期水准差左同唔穩定,都好耐無去了。。呢次同朋友去食😋😋
好味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
呢個的醬汁好好味,都帶有少少甜甜的,有點像照燒汁味道😁

好味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️
但個湯粉絲都好正!!👍🏻😋
一口炸雞湯粉絲

呢次試下新出野飲。。個人覺得兩杯都一般~
紫:蝶豆花檸檬茶 (已經少冰,但無咩檸檬味)
........最後都係覺得應該叫返凍檸茶最好飲😂🙈