2022-08-11 16 瀏覽
今日行過土瓜灣見到呢間壽司外賣店,見到櫃入面既刺身都好厚切,於是就決定買一盒外賣壽司返去當晚餐。餐牌上既款式非常多,有刺身、壽司、丼飯、壽司拼盆等等,即叫即做😍我叫左一個外賣拼盆,一見到個拼盆好驚訝,包裝得好靚,好精緻,個盒好實淨唔會一壓就扁。首先最推薦既係怪獸三文魚腩壽司,真係超厚😍咬落去啖啖肉,唔似出面既壽司店,呢間既壽司,上面塊刺身大塊到完全覆蓋下面既飯。帶子推羅魚子戀,帶子好鮮甜,好大粒,係真材實料呀👍🏻食得出材料好新鮮,對比其他外賣店既質素黎講真係好高質。最後想講埋怪獸鰻魚壽司,好多人因為怕骨而唔食鰻魚,呢間既鰻魚壽司好大塊但成塊都係冇骨既😍可以大啖大啖咁咬落去😍配上鰻魚汁完全突出鰻魚既味道,以呢個價錢黎講真係好抵👍🏻
今日行過土瓜灣見到呢間壽司外賣店,見到櫃入面既刺身都好厚切,於是就決定買一盒外賣壽司返去當晚餐。餐牌上既款式非常多,有刺身壽司、丼飯、壽司拼盆等等,即叫即做😍