2023-03-07
細妹今日帶我同老豆去長洲踏單車,出發之前竟然行過有一間高質英式餐廳😍想靜靜地嘆返個早餐,果然嚟呢度就啱喇!🤩細妹二話不說,叫咗佢平時最鍾意食嘅賓尼迪蛋🍳的確令人回味,當刀子把蛋切開,看到那潺潺蛋黃緩緩流出,跟香濃的牛油果醬,混合煙三文魚食一起送入嘴裡,完美到頭皮毛孔都大開💮我哋兩姊妹二人share一杯凍泡沫咖啡 ,同出面比較冇話特別再貴啲,而且咖啡嘅味道都唔會太酸,容易入口,啱晒我哋口味😉除咗賓尼迪蛋外,老豆叫嘅No.11 All Day Breakfast 亦非常出色,份量十足,配有煙肉、香腸、炒蛋、大啡菇等等,仲有焗蕃茄同焗豆,加埋牛角包及沙律🥗味道仲相當唔錯!👨🏻平時好大食嘅佢都話好滿足🥰我自己就叫咗份蟹肉賓尼迪蛋😋平時出面好少呢款食,所以特別叫嚟試試!真係無令我失望😆蟹肉一啲都唔腥,口感超豐富。餐廳款式應有盡有,份量非常豐富,且味道絲毫不遜於其他招牌美食。非常推薦下次同三五知己或伴侶,一邊享用美食,一邊坐著聊天相聚☪️