2023-04-04 1289 瀏覽
☕️觀塘APM~ UCC Coffee Shop @ucc_coffee_hk 今次同大家分享個個都識嘅UCC Coffee Shop~🫶🏼💗我都好耐冇食佢嘅下午茶同甜品🎂🍰~ 我total 叫咗一個tea set同一個甜品 就同大家分享下啦! 🍌香蕉朱古力牛角酥窩夫 $74成日都好鍾意食牛角酥窩夫🥐因為比起傳統嘅煙韌~ 同埋又唔會好乾身 因為有朱古力醬同Cream~ 🥹🥹💗另外朱古力雪糕都唔錯 唔會話好cheap嘅味! 依個價錢都okay 幾抵吧!🦀蟹肉菠菜本菇意粉 $78 (下午茶餐)依個tea set本身望落好似好淡味 但係好有驚喜!🥹🫶🏼首先我覺得好足料 因為又有🦀🦀又有菇又有忌廉又有菠菜🥒btw 蟹肉好好食!!!成個意粉都好有驚喜!☕️凍咖啡 (跟餐) 佢嘅凍啡應該冇人認為唔好飲吧!🫶🏼☕️好重忌廉奶味!好滑身♪( ´θ`)ノ人均: $80-100🫶🏼———-📍 觀塘APM~ UCC Coffee Shop @ucc_coffee_hk 地址: 觀塘創紀之城5期APM LG樓層 LG-1 & LG-3號鋪 KT-002 單位

🍌香蕉朱古力牛角酥窩夫 $74

🦀蟹肉菠菜本菇意粉 $78 (下午茶餐)

☕️凍咖啡 (跟餐)

人均: $80-100🫶🏼
———-