2022-06-21
又係銅鑼灣又係希慎🤭你地悶唔悶?😂咁岩有老友記帶小編一齊去搵食~係度多謝哂先😎咁就帶小編去行下希慎廣場~誰不知小編去過咁多次都無發現依間餐廳~仲話學人周圍搵食🥲黎啦黎啦~入正題😬1️⃣墨西哥脆片咬落好薄脆口感(好似某隻薯片🤫)~芝士醬唔會好流~好食😍2️⃣芝士煙肉通粉好正~每樣食材都好夾~味道唔會偏離~小編覺得超好食💯3️⃣炸魷魚圈味道唔錯~不過小編覺得炸粉多左~有d位食落唔係魷魚係炸粉黎😅4️⃣煙三文魚Pizza~薄餅餅底好脆~加上煙三文魚又唔會好濃搶哂味👍—————————————————☻非專業食評·純個人口味☻—————————————————📍總結:入去個刻都無諗過有咁大地方~小編鐘意有露天位~所以一定會再返黎😂😂假如你去開銅鑼灣想搵個地方幾位老友吹下水~小編推介依度地方夠大亦設有露天地方~加分加分🥰最緊要野食的確唔錯👍
—————————————————
☻非專業食評·純個人口味☻