餐廳: 韓樂 (T Town North)
資訊:

2023-07-06 519 瀏覽
頌富尋食✌晚市時段黎到T town,貨幣三家之後最尾都系決定試下呢間裝修風格勁似冰室嘅韓國料理(事因睇過both Google map同openrice間嘢風評好似都不算太好,無奈真系好想食韓國嘢😂😂🤣一於試下佢)入到餐廳之後人不算多,環境都算乾淨企理嘅👍 ohhh同埋佢好似每日都有唔同嘅特選優惠套餐,不過就唔記得影翻低同朋友糾結咗一陣之後,兩個都選咗八爪魚石頭鍋飯(齋睇相係配菜比較豐富嘅🤣🤣同埋天時gum熱食八爪魚都應該比較fresh唔會太滯😙😙),不過見到冇得免費加配嘢飲都冇再另外點(未知正餐咩味謹慎d先🫡掃qr code落單之後,隔咗大概10分鐘就上到飯,兩種醬係分開上嘅,分別係醬油麻香汁同埋韓風香辣汁,我只落咗韓風香辣汁嘅🤔🤔撈埋d配料好夾,食落有滋有味,調味剛剛好,不算太辣,有埋飯焦~不過d飯嘅口感就不太合我心意,不算煙韌(個人喜歡有嚼頭geh嘢,朋友則覺得無傷大雅朋友就兩款汁都落晒,小小辣之餘又幾fresh,別有一番風味😋不過埋單時發現收銀後門有自助熱水吧🥹🥹😭😭,同埋冇加一服務費,68蚊算係無功無過嘅選擇了~ 路過又想食韓料嘅人不妨一實試🤔
頌富尋食✌

八爪魚石頭鍋飯
2023-06-28
10 分鐘 (堂食)
八爪魚石頭鍋飯