2023-09-07
以下價錢須+1******************************Katachi通宵營業 用餐冇限時而且以梳化座位間開用餐空間 好好坐👍🏻酒,飲品,小食/串燒嘅種類多 性價比又高✨係同朋友仔食下嘢傾下偈嘅好地方🥳而且餐廳設有電視,鏢機,桌球枱可以睇波又有嘢玩一次過滿足食玩飲嘅串燒店🤭***🥢精選串燒/小食套餐(十款) $268(雞肝,雞尾,雞胸軟骨,雞心,雞皮,免治雞肉棒,白鱔,蒜香牛舌,唐揚魷魚,吉列芝士豚肉)寫呢篇文嘅時候先發現10款入面6款都係雞😂串燒類係每款一串 但係串得好密又滿✨鹽燒串燒鹹度適中 汁燒串燒輕掃燒汁 唔會太重口味搶過食材原味其中大讚雞皮🤤有烤香味得黎冇燒到太乾少脆得黎保留皮嘅口感😍小食類份量比預期多 好滿足吉列芝士豬排初嚐滿滿熱溶芝士再嚐拉絲感十足係好足料嘅炸芝士流心豬排👍🏻***🥢蒜香牛柳粒炒飯 $108飯粒炒到粒粒分明✨有鑊氣又熱辣辣😍蒜片份量都幾多但係食完個口又冇乜蒜臭味🤩***🥢小丸子 $34賣相係章魚小丸子狀但係裡面冇章魚 係麵團丸子黎比起其他美食顯得遜色左啲🤭***🥢紫芋甘栗餅 $22成件餅炸得酥而不油紫芋真材實料 唔係假芋香😍而且食到一粒粒
Katachi通宵營業 用餐冇限時
而且以梳化座位間開用餐空間 好好坐👍🏻
酒,飲品,小食/串燒嘅種類多 性價比又高✨
係同朋友仔食下嘢傾下偈嘅好地方🥳
而且餐廳設有電視,鏢機,桌球枱
可以睇波又有嘢玩
mocktail都幾多款
比唔飲酒嘅人多啲選擇👍🏻
happy hour價$58
normal hour+$20
呢杯嘅ingredients有菠蘿汁,椰子,奶& cream
椰香味比較濃
菠蘿味相對冇咁出