2021-09-16
平時返工嘅時候經過呢間餐廳都覺得好香於是今日我就捉咗我朋友去呢度試吓呢一間餐廳。估唔到今日係星期日下晝兩點幾都咁多人幫襯,邊度有outdoor seat ,方便帶寵物嘅人士同埋食shisa朋友係happy hour嘅時間仲會有做折不過因為今日我哋揸車所以就冇飲酒主打都係食嘢為主餐廳個位置唔屬於一啲好旺嘅區域地鐵站行過嚟大概八至10分鐘左右但係入到去俾人感覺好舒服我哋仲有見到啲員工喺度整嘢食嘅情況呢度所有嘅Pizza都係手工Pizza墨西哥辣肉腸同雞肉嘅Pizza呢度Pizza唔算話好濃味餅邊烤得香脆,又帶點煙煙銀銀芝士味好香加埋火箭菜成個配搭好match之後我哋仲叫咗一個意式開胃拼盤拼盤裏面有巴馬火腿 辣肉腸 菲達芝士 酸瓜 三文魚 車厘茄 同埋pita bread 超級豐富😚用個麵包夾上芝士同埋火腿超級絕配 芝士佢好軟熟味道唔算好鹹我幾欣賞 真係一道非常開胃嘅切菜牛油果大蝦沙律 份量超大碟蝦嘅數量亦都比我想像中嘅多 沙律菜方面用咗羽衣甘藍羅馬生菜中間就會有櫻桃蘿蔔蕃茄仔同埋青瓜感覺好fresh !!!成餐飯都感覺好舒服員工又Nice食得好開心🥳
不過因為今日我哋揸車所以就冇飲酒主打都係食嘢為主
但係入到去俾人感覺好舒服
呢度所有嘅Pizza都係手工Pizza
呢度Pizza唔算話好濃味
餅邊烤得香脆,又帶點煙煙銀銀
芝士味好香
加埋火箭菜成個配搭好match