平時去開尖沙咀食, 今次第一次食旺角分店, 堂食只有3個bar枱位, 所以如果想堂食, 有機會要等一陣子, 期間不斷見到好多送貨員黎pick up外賣 💫黑松露芝士牛堡非常濃郁嘅黑松露香氣, 黑松露醬多到滿瀉, 薯條我都有點松露醬食😻加上正在融化嘅芝士, 鮮嫩多汁嘅牛堡, 同埋沙律菜, 多重口感, 層次好豐富💫烤布利芝士牛堡烤過的布利芝士融化後, 帶有淡淡奶香和奶油的口感, 質地非常滑順, 輕輕一咬, 芝士已經槳住左我齒輪😆牛肉都係無得輸, 其實食過好多平平貴貴burger店, 都係嘉寶漢堡最岩我口味, 性價比最高💫薯條新鮮熱辣辣炸起, 好脆口, 係我喜愛的粗身薯條❤️💫炸燒賣外脆內嫩, 裡面係好煙韌嘅口感, 好特別 💫雞翼醃料都好入味, 肉質嫩滑🥤西柚汽水店員細心表示西柚汽水夠凍, 我地見平時都少飲, 就揀西柚啦😂

💫黑松露芝士牛堡

💫烤布利芝士牛堡

💫薯條
新鮮熱辣辣炸起, 好脆口, 係我喜愛的粗身薯條❤️

💫炸燒賣
外脆內嫩, 裡面係好煙韌嘅口感, 好特別

💫雞翼
醃料都好入味, 肉質嫩滑

🥤西柚汽水