2023-02-15 297 瀏覽
15/2/2023 今日再嚟呢度,因為食物好味,坐得舒服,樓底高,又有privacy 。Menu 內的餐單款式多選擇,叫套餐又可以加side dishes ,仲要係可以加多款side dishes,唔會話只可加-款,靈活性高。今日我哋叫嘅套餐有:-Parma Ham沙律,加side dishes 煙三文魚,香草肉腸,松露炒滑蛋。配 凍柚子梳打。沙律菜鮮嫩,Parma Ham 大大塊,配搭好正。side dishes 一啲都唔馬虎,煮得好食。西班牙黑毛豬扒,加side dish 炸雞翼。配凍檸茶。兩塊豬扒,烹調美味,炸雞翼皮脆肉嫩,咬落仲肉好juicy😋最後叫咗-客dessert Tiramisu ,tiramisu 甜度適中,我哋二人share,剛好圓美午餐,食得開心😊店員友善招呼,地點又係市區中心,行完花墟過嚟搵食,確是悠閑享受一餐美食的好地方,值得推介。

今日我哋叫嘅套餐有:-
西班牙黑毛豬扒,加side dish 炸雞翼。配凍檸茶。
兩塊豬扒,烹調美味,炸雞翼皮脆肉嫩,咬落仲肉好juicy😋

Parma  ham  salad
Side dish  :  煙三文魚