2022-06-24
今日休息去行沙田市廣場,以往午市成個商場都好多人,所以午餐早少少食唔想同人迫🤭行到呢度見好耐無食Pizza,就入嚟滿足下自己😬兩個人叫咗兩個午餐加大兼加小食😋兩個頭盆:1.風乾火腿沙律 除咗啲火箭菜少得可憐之外,好一般,不以置評2.香橙煙三文魚個汁非常非常好味😋我舔埋隻碟🤣啲橙粒夠新鮮夠甜又多汁,下次一定叫兩份煙三文魚🤭小食:1.雞翼好夠味、又夠滑,下次可以再叫主菜:1.海鮮茄汁意粉好明顯用茄膏開嘅汁,味道唔夠濃郁,海鮮ok嘅2.重點Pizza嚟喇三色Pizza!原本個餐係9吋底,我加大到14吋,味道濃郁😋個批夠薄👍🏻夠脆🤤超喜歡💕餐飲:1.熱咖啡咖啡味道好個人,但我覺得可以嘅,雖然無層次感,但餐飲算合格啦2.凍檸茶(要+$18)之前唔明點解要加錢,原來係有員工不停為你斟滿,咁又幾底喎👍🏻啱晒啲鍾意傾下偈嘅人服務:1.全場只有一個穿恤衫的可以落單,其他穿T恤嘅全部唔可以落單,我唔明咁旺起上嚟啲客咪要等好耐🤔2.職員有禮貌嘅、會主動收碟、又會不停加冰茶👍🏻
行到呢度見好耐無食Pizza,就入嚟滿足下自己😬
兩個人叫咗兩個午餐加大兼加小食😋
兩個頭盆:
1.風乾火腿沙律
除咗啲火箭菜少得可憐之外,好一般,不以置評
2.香橙煙三文魚
小食:
1.雞翼
好夠味、又夠滑,下次可以再叫
主菜:
1.海鮮茄汁意粉
好明顯用茄膏開嘅汁,味道唔夠濃郁,海鮮ok嘅
2.重點Pizza嚟喇
餐飲:
1.熱咖啡
2.凍檸茶(要+$18)
服務:
2.職員有禮貌嘅、會主動收碟、又會不停加冰茶👍🏻