2024-12-26 169 瀏覽
今日同朋友去踩單車,嚟到馬鞍山海濱長廊附近嘅Casa Cafe & Bistro,餐廳環境舒適優雅,落地玻璃採光十足,仲可以望到窗外景色,加上餐廳牆身嘅裝飾,感覺好chill 呀!✨煙燻三文魚班尼迪蛋伴酸種麵包煙燻三文魚班尼迪蛋伴酸種麵包賣相靚靚,既有煙三文魚嘅鮮美,又有香濃嘅蛋味,而且流心效果十足。而酸種麵包嘅邊位脆口,帶有鹹鹹酸酸嘅味道,健康又好味!✨墨魚汁🦑海鮮燴飯燴飯嘅飯粒每粒都好飽滿,充滿墨汁鮮味,又有咬口,仲有好多蝦同青口,用料十足,值得推介呀👍✨Casa焦糖脆脆Affogato 甜品同樣出色,我哋叫咗一份Casa焦糖脆脆Affogato,先將Espresso慢慢倒入濃郁細滑嘅雲呢拿雪糕上面,加埋香脆可口嘅焦糖脆脆,層次非常豐富🤤✨海鹽榛子鮮奶咖啡☕️ ✨野莓派對
煙燻三文魚班尼迪蛋伴酸種麵包
✨煙燻三文魚班尼迪蛋伴酸種麵包