餐廳: 意樂餐廳 (天晉匯2)
資訊:

餐廳: 意樂餐廳 (天晉匯2)
資訊:

2018-06-15 139 瀏覽
打風過後o既天晴,出去走走就想去天晉滙食下午茶hea下,係商場行極都係去番老地方 - 意樂餐廳落腳。我同友人鍾意呢度夠靜,唔多人,可以好悠閒咁慢慢享受下午茶。我揀左蒜香牛油厚多士配熱奶茶,友人就揀左香烤雞扒包配滋味脆薯條 + 熱鴛鴦。蒜香牛油厚多士:  蒜香味好濃,好夠蒜,牛油令蒜香好出,多士烘得好脆,好香口。香烤雞扒包配滋味脆薯條:  麵包烤過,好似澳門豬排包果種,好香脆。雞扒就無乜特別,麵包同雞扒中間冇加任何汁醬,令到成個包好失色。如果落下啲牛油或者蛋黃醬,相信會更加好味。至於滋味脆薯條就超好味 ,薯條好脆,完全唔係麥當勞果種,似薯條沾了炸粉o既鬆脆,反而我覺得香脆程度更勝過麥當勞o既薯條。熱奶茶同熱鴛鴦味道都係正常,冇乜特別。以環境同價錢黎講,意樂算唔錯,連鎖快餐店都好難有呢啲o既質素,值得再度 encore。
蒜香牛油厚多士配熱奶茶
香烤雞扒包配滋味脆薯條 + 熱鴛鴦
香烤雞扒包配滋味脆薯條

蒜香牛油厚多士:  蒜香味好濃
,好夠蒜,牛油令蒜香好出
,多士烘得好脆,好香口

,薯條好脆

熱奶茶同熱鴛鴦味道都係正常,冇乜特別。

2018-06-09
蒜香牛油厚多士配熱奶茶