2017-10-13 131 瀏覽
之前一直聽沙田既朋友推薦呢間餐廳,咁啱今日同朋友去沙田行街,就過去試下。2點鐘去到,咁岩仲未完午市,我地就點左兩個lunch set跟餐加$6有餐湯同沙律揀,我地兩個都嗌左餐湯。蘑菇湯幾好飲,但飲到最後有少少咸Main course我地揀左西冷牛扒跟意粉,同Caesar Salad配Parma Ham,兩個主菜我地都好滿意塊牛扒好大塊,大概6-7成熟~好juicy!推薦!意粉加左Olive oil同香草,就咁食都吾覺單調哈哈朋友揀既沙律都吾錯,加左少少蛋白係面,幾特別只係食到最後略略膩左啲,可能因為仲有啲蛋黃汁同芝士粉但整體都幾好~計埋每人嗌多杯凍飲(+$4),買單total都係用左$170~抵環境都幾闊落,播住音樂,人少少,上菜快,late lunch黎講幾舒服

蘑菇湯

西冷牛扒配意粉
塊牛扒好大塊,大概6-7成熟~好juicy!推薦!
意粉加左Olive oil同香草,就咁食都吾覺單調哈哈

Caesar  Sland  with  Parma  Ham
朋友揀既沙律都吾錯,加左少少蛋白係面,幾特別
只係食到最後略略膩左啲,可能因為仲有啲蛋黃汁同芝士粉
但整體都幾好~

2017-10-13