2023-11-14 25 瀏覽
今日放假,又唔想煮飯,所以就來左呢間餐廳食晚飯,獎勵下甘勤力既自己,同時又可以同老公一齊撐台腳,最重要系唔洗洗碗!哈哈。🎀來介紹下我呢個menu:夜市攤鹽酥雞🛍清爽涼拌菠菜🎀招牌鴨肉飯🛍65度左右幔煮鴨片飯🎀古法柱侯牛腩飯🛍夜市攤鹽酥雞、清爽涼拌菠菜、招牌鴨肉飯、65度左右幔煮鴨片飯和古法柱侯牛腩飯之所以好吃,是因為它們的獨特口味和精心烹製的做法。無論是鹽酥雞的外酥內嫩,清爽涼拌菠菜的清香口感,招牌鴨肉飯的酥脆皮和鮮美肉質,65度左右幔煮鴨片飯的柔嫩口感和細膩味道,還是古法柱侯牛腩飯的酥爛口感和濃郁味道,每一道美食都憑藉著獨特的特點而讓人回味無窮。都好大兜,十分豐富肥美,啖啖肉,用鹵水整得勁香,恰到好處既鹹味。🛍好中意呢度既環境好靜而且好乾淨,今次食物既質素一如以往甘好,我都好滿意。

🎀來介紹下我呢個menu:
夜市攤鹽酥雞🛍