2020-02-24 545 瀏覽
Iced latte❄️🥛☕️比平時飲嘅苦啲啲,大人嘅味道😂無咩落糖,姐姐有講番今日用邊到邊到黎嘅咖啡豆,味道特色係點點點,我呢日係埃塞俄比亞(?)嘅,偏酸啲,fruity啲嘅,印象中聽姐姐講係咁,而事實上,so sorry,我唔係咖啡專家,上邊講嘅已經係我嘅飲後感😂 另外呢到用嘅係不銹鋼環保飲管👏🏻👏🏻 好少見呢~💛💛Brownie🍫🍫🍰本來糾結要brownie 定三層檸檬芝士蛋糕好,點知我諗多左,檸檬芝士因為啱啱weekend賣曬,下次再試lu,如果一定一定要食到檸檬芝士或者好遠特登入嚟試,姐姐話可以打個電話問定佢地先☺️ 最後叫咗Brownie,無nuts嘅,好香朱古力味,唔會係好假或者Cheap cheap朱古力味,質地偏黏嘅,係我中意嘅brownie質地💛
Iced latte❄️🥛☕️
Iced  Latte